ZoomNews

Αλαλούμ στους ΑΝΕΛ
Διγλωσσία Κατσίκη – νέου εκπροσώπου του κόμματος για τον “Ρουβίκωνα”

Αλαλούμ στους ΑΝΕΛ μετά την καταγγελία του βουλευτή του κόμματος Κώστα Κατσίκη περί απόπειρας εισβολής στο γραφείο του από τρομοκρατικά στοιχεία, η οποία εξελίχθηκε σε φιάσκο.

Ο Πάνος Καμμένος έσπευσε να ζητήσει την  «παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου να ξεκινήσει έρευνα για το αδίκημα των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος» tο σενάριο όμως κατέρρευσε  καθώς αποκαλύφθηκε ότι πίσω από την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του Κ. Κατσίκη στη Β. Σοφίας, ήταν ο Ρουβίκωνας! Οι ΑΝΕΛ παρέμειναν και παραμένουν σε κατάσταση νευρικής… κρίσης αφού ο εκπρόσωπος Τύπου συνέχισε να υποστηρίζει ότι υπάρχει «οργανωμένο σχέδιο για αποσταθεροποίηση της κυβερνητικής πλειοψηφίας» ενώ ο Κώστας Κατσίκης την ίδια στιγμή αμφισβήτησε ότι  ήταν ο Ρουβίκωνας πίσω από την επίθεση..

Το χρονικό του αλαλούμ ξεκίνησε όταν ο Κώστας Κατσίκης βρισκόταν στο στούντιο του ΑΝΤ1. Ανέφερε  ότι έχει δεχθεί και στο παρελθόν απειλές, οι οποίες κλιμακώνονται με την   «περίεργη επίσκεψη» των κουκουλοφόρων, στο γραφείο του.Στη συνέχεια δήλωσε  (ρ/σ Πρώτο Θέμα): «Δεν κατάφεραν την εισβολή χάρη στις ψύχραιμες αντιδράσεις των συνεργατών μου που αντιλήφθηκαν ότι ήταν κακοποιά στοιχεία από τα καλυμμένα στοιεία των δύο κυρίων αλλά και το καμουφλάζ της κοπέλας που χτύπησε το κουδούνι φορώντας γυαλιά και καπέλο. Όταν άνοιξε η πόρτα, η κυρία έκανε νεύμα στους δύο άλλους που είχαν ανέβει στον επάνω όροφο να μπουν στο γραφείο. Τότε ένας συνεργάτης μου έδρασε άμεσα και έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι «προσωπικά τέτοια συμπεριφορά παραπέμπει ίσως σε τρομοκρατική ενέργεια. Ευτυχώς αμέσως είχαμε παρουσία αστυνομικής δύναμης». Μάλιστα συνέδεσε την απόπειρα αυτή «απόλυτα με τα σενάρια περί αποστασίας».

Για απόπειρα ανατροπής του πολιτεύματος έκανε λόγο σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πάνος Καμμένος σχετικά με την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του βουλευτή του κόμματός. «Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1 κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος.Ολα έχουν ένα όριο» ήταν το σχόλιο του προέδρου των ΑΝΕΛ.

 

 

Η έκπληξη για τους κυβερνώντες ήρθε λίγες ώρες αργότερα από τον ίδιο τον Ρουβίκωνα: « «Σήμερα το πρωί στις 9:45 σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη στη Βασιλίσσης Σοφίας 10, στον 2ο όροφο. Δυστυχώς η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό γραφείο δεν κατέστη εφικτή. Ό,τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός είναι ψέμα. Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές», ήταν η ανάρτηση που έκανε ο Ρουβίκωνας στο διαδίκτυο.

Η ανακοίνωση αυτή έμπλεξε… ακόμη περισσότερο του ΑΝΕΛ αποκαλύπτοντας ότι βρίσκονται σε πολιτική σύγχυση.:

 

«Μόνο τυχαίο δεν είναι τα γεγονός ότι η επιχείρηση εκφοβισμού και τρομοκράτησης του βουλευτή των ΑΝΕΛ  από τη συγκεκριμένη ομάδα φαίνεται να συνδυάζεται με την εξέλιξη ενός οργανωμένου σχεδίου αποσταθεροποίησης της κυβερνητικής πλειοψηφίας από επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα Οι κουκουλοφόροι του Ρουβίκωνα έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο. Στόχευαν στον εκφοβισμό και στο φίμωμα της φωνής των βουλευτών των ΑΝΕΛ και επεδίωξαν να ποδηγετήσουν απροκάλυπτα τον τρόπο λειτουργίας του Δημοκρατικού πολιτεύματος» δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θ. Τοσουνίδης: «Να το ξέρουν όμως, η επιχείρηση τρομοκράτησης πέφτει στο κενό» ενώ από το βήμα της Βουλής ο Κ. Κατσίκης εξέφρασε επιφυλάξεις αν πίσω από την επίθεση βρισκόταν ο Ρουβίκωνας!

Related Posts

%d bloggers like this: