ZoomNews

Μεγαλύτερο πέος σε μόλις 1 ώρα!

Ολοένα περισσότερο έδαφος κερδίζει τα τελευταία χρόνια η φαλλοπλαστική, σε άνδρες που θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα και τις διαστάσεις του πέους τους. Δεκάδες χιλιάδες άνδρες, ηλικίας κυρίως από 25 μέχρι και 45 χρόνων σε ολόκληρο τον κόσμο κάθε χρόνο καταφεύγουν στον ανδρολόγο για μεγέθυνση και πάχυνση του πέους τους, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ξεπερνά τα 12 εκατοστά. Δεν είναι όμως και λίγοι εκείνοι που αποφασίζουν να υποβληθούν στη συγκεκριμένη επέμβαση για αισθητικούς λόγους.

Η επέμβαση στα χέρια ενός ειδικευμένου χειρουργού, είναι ασφαλής, με ταχεία ανάρρωση, γι’ αυτό και δεν περιορίζεται μόνο σε περιπτώσεις ανατομικής υστέρησης, αλλά και σε περιπτώσεις εν γένει αισθητικής βελτίωσης της εικόνας του πέους, που θα τονίσει την «αυτοπεποίθηση του άνδρα.

Οι ανδρολόγοι είναι πλέον σε θέση να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των ασθενών τους χάρη στη χρήση αυτόλογων βλαστοκυττάρων. Μάλιστα, η νέα μέθοδος Lipogems, που φιλοδοξεί να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα, έχει θεαματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

«Η νέα μέθοδος αλλάζει τα μέχρι σήμερα δεδομένα και δίνει μια ομοιογενή και σημαντική αύξηση στο πάχος του πέους, η οποία διαρκεί για πολλά χρόνια», αναφέρει ο ουρολόγος-ανδρολόγος κ. Κώστας Ρόκκας, διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος προβλήματος στύσης, όταν η επέμβαση γίνεται σωστά από εξειδικευμένο γιατρό, αφού με την τεχνική που εφαρμόζεται μένει ανέπαφος ο στυτικός μηχανισμός.

Όπως εξηγεί «τα βλαστοκύτταρα λαμβάνονται από τον άνδρα με ασφαλή τρόπο, επεξεργάζονται και τοποθετούνται στο πέος κατά την διάρκεια της επέμβασης».

Ειδικότερα, η αυξητική του πέους συνήθως περιλαμβάνει δύο φάσεις στην ίδια επέμβαση: πρώτα γίνεται η αύξηση του μήκους και κατόπιν η αύξηση της διαμέτρου. Διαρκεί περίπου μια ώρα, γίνεται με γενική η επισκληρίδιο νάρκωση, δεν απαιτεί νοσηλεία αλλά ούτε και ιδιαίτερη μετεγχειρητική παρακολούθηση. Ένα μήνα μετά ο άνδρας μπορεί να έχει σεξουαλική επαφή.

Στο στάδιο της αύξησης του μήκους, συνήθως γίνεται διατομή των συνδέσμων που συγκρατούν το πέος, κερδίζοντας έτσι 3-4 εκατοστά σε στύση.

Για το στάδιο της αύξησης της διαμέτρου του πέους η συνήθης πρακτική είναι η χρήση λίπους του ίδιου του ασθενή, που λαμβάνεται συνήθως από περιοχές όπως ο γλουτός ή ο μηρός και εγχέεται υποδορίως στο πέος μέσω μιας λεπτής βελόνας-κάνουλας.

«Με τη νέα μέθοδο το λίπος πριν εγχυθεί, υπόκειται σε ποιοτική επεξεργασία μέσα στο χειρουργείο. Μια ειδική συσκευή πατενταρισμένης τεχνολογίας, απομακρύνει τα άχρηστα συστατικά του λίπους (φλεγμονώδεις παράγοντες, υπολείμματα αίματος και ελαιωδών στοιχείων), ενώ συγκρατεί και κατακερματίζει τα λιποκύτταρα, ενεργοποιώντας έτσι τα βλαστοκύτταρα που περιλαμβάνονται στο λιπώδη ιστό», εξηγεί ο κ. Ρόκκας και συνεχίζει «Η διαδικασία είναι απλή και ταχεία και γίνεται ΧΩΡΙΣ τη χρήση πρόσθετων χημικών ή ενζύμων. Κατόπιν το τελικό προϊόν εγχέεται στο πέος δίνοντας μια ομοιογενή και σημαντική αύξηση στο πάχος του. Η νέα μέθοδος λύνει το πρόβλημα που υπήρχε στο παρελθόν, όταν ένα μεγάλο ποσοστό του λίπους απορροφιόταν από τον οργανισμό μετά από μερικούς μήνες, με αποτέλεσμα, η πάχυνση να μη διαρκεί μακροχρόνια».

Όπως τονίζουν οι ανδρολόγοι το επεξεργασμένο λίπος της συγκεκριμένης τεχνικής, προέρχεται 100% από τον ασθενή, πράγμα που εξασφαλίζει άριστη βιοσυμβατότητα. Είναι πολύ πιο ομοιογενές και επιβιώνει πολύ καλύτερα στην περιοχή τοποθέτησής του. Επιπλέον, η πλούσια περιεκτικότητά του σε βλαστοκύτταρα ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς αναδόμησης και αναγέννησης του περιβάλλοντος ιστού, με αποτέλεσμα τη φυσική και μακροχρόνια αύξηση του πάχους της περιοχής.

Related Posts

%d bloggers like this: