Σάλλας: Συνεχίζω τις επιχειρηματικές δραστηριότητες παρά τον σκόπιμο πόλεμο που δέχομαι – Η Παγκρήτια δέχεται επιθέσεις, υπάρχει κέντρο διαρροών

Από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή του στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα δέχεται επιθέσεις τις οποίες αντιμετωπίζει με κάθε νόμιμο μέσο, αναφέρει ο Μιχάλης Σάλλας,
Με μια σκληρή ανακοίνωση, κατά την οποία ξεκαθαρίζει ότι θα συνεχίσει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, παρά τον πόλεμο που δέχεται, ο Μιχάλης Σάλλας, επικεφαλής του Lyktos Group, απαντά στις σκόπιμες διαρροές από συγκεκριμένα κέντρα…
Ταυτόχρονα τονίζει ότι η Παγκρήτια Τράπεζα, αλλά και οι συνεταιριστικές τράπεζες συνολικά, δέχονται επίθεση με συνέπεια να πληγούν οικονομικά.
Ο Μιχάλης Σάλλας ξεκαθαρίζει ότι υπάρχει κέντρο διαρροών.
Ότι από την πρώτη στιγμή που απέκτησε συμμετοχή στην Παγκρήτια Τράπεζα δέχεται επιθέσεις.
Στέλνει μήνυμα ότι παρά τις επιθέσεις που δέχεται θα συνεχίσει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Στην ανακοίνωσή του ο Μιχάλης Σάλλας αναφέρει τα εξής:

“Δεν θεωρώ τυχαίο ούτε το χρόνο ούτε τα κίνητρα των χθεσινών διαρροών  προς τον Τύπο, συγκεκριμένης Δημόσιας Αρχής.
Η δέσμευση για την οποία κάνουν λόγο τα δημοσιεύματα, πέραν του ότι ανάγεται σε παρελθόντα χρόνο και έχει ήδη προσβληθεί ενώπιον των αρμόδιων Δικαστικών Αρχών, δεν αφορά εμένα προσωπικά,  αφού δεν είμαι μεριδιούχος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας.
Αφορά στην πολυμετοχική LYKTOS PARTICIPATIONS, εταιρία αποκλειστικού σκοπού, στην οποία συμμετέχω ως μέτοχος.
Η εταιρία, ουδεμία σχέση έχει με οποιαδήποτε υπόθεση σχετική με την Τράπεζα Πειραιώς και ο σκοπός που δημιουργήθηκε ήταν η συμμετοχή και η ανάπτυξη της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας.
Η  δέσμευση των μεριδίων από την Αρχή συνδέθηκε ανεξήγητα με δάνειο της Τράπεζας Πειραιώς σε επιχειρηματικό όμιλο, το οποίο από μηνών έχει εξοφληθεί ολοσχερώς, και ουδόλως αφορά τη LYKTOS PARTICIPATIONS.
Από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσα ενδιαφέρον για τη συμμετοχή μου στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα δέχομαι επιθέσεις τις οποίες αντιμετωπίζω με κάθε νόμιμο μέσο.
Σε όλη αυτή τη συγκυρία δεν θα πρέπει να παραβλέπεται, ότι σημαντική βλάβη υφίσταται παράλληλα και ο θεσμός των συνεταιριστικών τραπεζών.
Έχω ήδη επιδιώξει με τις κατάλληλες δικαστικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου και θα συνεχίσω να το πράττω,  την αποκατάσταση της φήμης, του ονόματος και της περιουσιακής μου ζημίας.
Ανεξάρτητα από τα εμπόδια που παρουσιάζονται, συνεχίζω κανονικά τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες”.

www.bankingnews.gr

%d bloggers like this: